Επικαιροποίηση ατζέντας χωριανών
February 21, 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ
October 12, 2018

Ανακοίνωση- Ανθρώπινη Αλληλεγγύη

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΞΙΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Ο ΕΤΕΑΡΧΟΣ»

Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10                                              Αθήνα   21/3/2016

11525 Ελληνορώσων, Αθήνα

Τηλ.- Fax : 210-6984491

(κιν. 6944387547, 6948809188)

e-mail: axos@axos.gr

Internet site: www.axos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι,

Ο Σύλλογος μας, παρακολουθώντας το δράμα που εξελίσσεται γύρω μας, τόσο με τους συμπατριώτες μας που η κρίση των τελευταίων χρόνων, τους έφερε στο δρόμο χωρίς δουλειά, σπίτι, φαγητό, όσο και με τους ξένους-πρόσφυγες που οι πόλεμοι τους ξερίζωσαν από τις πατρίδες τους, αποφάσισε να συμβάλλει, με τις μικρές του δυνάμεις, στην ανακούφιση των ανθρώπων αυτών, γνωρίζοντας ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη είναι η σημαντικότερη πανανθρώπινη αξία.

Στα πλαίσια αυτά και σε συνεργασία με κοινωνικές -εθελοντικές οργανώσεις, προχωρήσαμε σαν πρώτη κίνηση στην παροχή ενός πλήρους γεύματος (φαγητό-ψωμί-φρούτο-νερό) σε 133 ανθρώπους, που ετοιμάσαμε στο Σύλλογο μας, με την προσωπική εργασία-προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων χωριανών που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Σημειώνεται ότι η οικονομική χορηγία, για το γεύμα αυτό ήταν του χωριανού μας Τάσου Δ. Καμαρίτη και των παιδιών του.

Πιστεύοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι το ελάχιστο που μας αναλογεί, ευχόμαστε να βρουν μιμητές και σε πολλούς άλλους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα αλλά και σ’ όλη τη χώρα.

Υποσχόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και δυνατότητες, προχωρώντας και σ’ άλλες δράσεις (συγκέντρωση τροφίμων, ιματισμού, ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής κλπ για την ανακούφιση όλων των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν.ΡΙΣΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Φωτογραφίες