Ετήσια γιορτή 2011
February 18, 2011
Δελτίο τύπου-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας 2012
February 23, 2012

Δελτίο τύπου – ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΞΙΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ                            

«Ο ΕΤΕΑΡΧΟΣ»

Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10

11525 Ελληνορώσων, Αθήνα

Τηλ.- Fax : 210-6984491

(κιν. 6944387547, 6948809188)

email: axos@axos.gr

Internet site http://www.axos.gr

 

Αθήνα Μάιος 2011

 

ΠΡΟΣ: Ολους τους Αξικούς-

Λιβαδιανούς ό,που στην

Ελλάδα κι αν μένουν


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος μας ίδρυσε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ αυτή, που τη θεωρούμε ως την πιο σοβαρή κατάκτηση του Συλλόγου μας, ανήκει σε όλους ανεξαίρετα τους Αξικούς-Λιβαδιανούς, ό,που κι αν μένουν. Θα είναι στη διάθεση όλων των χωριανών σε κάθε δύσκολη στιγμή τους, αρκεί ένα τηλεφώνημα ή μια ενημέρωση με οποιοδήποτε τρόπο, του Συλλόγου μας.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους χωριανούς και φίλους να δυναμώσουν και να ανδρώσουν την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ προσφέροντας αίμα.

Κάθε χωριανός ή φίλος που επιθυμεί να δώσει εθελοντικά αίμα υπέρ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου μας μπορεί να απευθύνεται κατά προτίμηση στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ή σε οποιοδήποτε κινητό Συνεργείο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου που τον εξυπηρετεί, εφόσον βέβαια κατοικεί στην Αττική. Εχει επίσης τη δυνατότητα να πάει σε οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο σ’ όλη τη χώρα και να δώσει αίμα δηλώνοντας ότι το αίμα αυτό δίνεται υπέρ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου μας, ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα για την προσφορά του, προκειμένου να είναι εφικτός ο έλεγχος και η παρακολούθηση της πορείας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Ευχόμαστε όλοι οι χωριανοί και φίλοι να είναι ΥΓΙΕΙΣ.

Ελπίζουμε ότι όλοι οι χωριανοί θα κάνουν δική τους υπόθεση την ενίσχυση και άνδρωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ και θα αντιληφθούν το μέγεθος της δικής τους ευθύνης για μια δυνατή Τράπεζα, πράγμα που θα αποδεικνύει παράλληλα ότι οι Αξικοί-Λιβαδιανοί είναι σε θέση να σφυρηλατούν την ενότητα τους μέσα και από τέτοιες λειτουργίες και διαδικασίες.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι στο εξής θα οργανώνουμε δύο τουλάχιστον φορές το χρόνο ομαδικές αιμοληψίες, είτε στην αίθουσα του Συλλόγου μας είτε στο Νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα.

Η επόμενη ομαδική αιμοληψία θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 στις 10.00 το πρωϊ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για μια δυνατή ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, άξια να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των χωριανών.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος Ρισσάκης                      Κώστας Δαφέρμος