Δελτίο Τύπου – Γεν. Συνέλευση – Εκλογές 17-5-09
June 4, 2009
Πολιτιστικός Σύλλογος Αξού-Λιβάδας
September 8, 2009

Ενημέρωση ΕΚΔΡΟΜΗ 28-06-2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΞΙΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Ο ΕΤΕΑΡΧΟΣ»

Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10                                         Αθήνα 30/6/2009

11525 Ελληνορώσων, Αθήνα

Τηλ.- Fax : 210-6984491

(κιν. 6944387547, 6948809188)

e-mail: axos@axos.gr

Internet site: www.axos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύλλογος Αξικών-Λιβαδιανών Αττικής οργάνωσε ημερήσια εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία την Κυριακή 28 Ιούνη 2009.

Με πούλμαν του «ΑΞΟΣ-TOURS» του χωριανού μας Τάσου Καμαρίτη και οδηγό τον ίδιο, μια καλή και δυνατή ομάδα 50 Αξικών-Λιβαδιανών και φίλων, επισκεφτήκαμε τη Βυτίνα, τη Δημητσάνα και τα πανέμορφα γραφικά Λαγκάδια, το χωριό της χωριανής μας Μαρίας Βασ. Βάμβουκα.

Η διαδρομή ήταν ιδιαίτερα όμορφη και αξίζει τον κόπο να επισκέπτεται κανείς την περιοχή αυτή τόσο για τις ομορφιές της αλλά και για την ιστορική της σημασία κατά την περίοδο της μεγάλης επανάστασης του 1821.

Το μεσημέρι γευματίσαμε στα Λαγκάδια, στην ταβέρνα «ΜΑΝΙΑΤΗΣ» με τα ιδιαίτερα νόστιμα και καθαρά φαγητά και το καλό κρασί, το όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και την πολλή περιποίηση.

Για όλα αυτά τους ευχαριστούμε πολύ.

Στο πούλμαν την παράσταση έκλεψαν οι μικρές «ξεναγοί» Μαρία Ν. Μπλάζου και Δανάη Λουκοπούλου (εγγονή του Νίκου Μ. Καμαρίτη και της Αθανασίας Μπλάζου), ενώ τα πεντανόστιμα καλιτσούνια και τα γλυκά του Σταύρου και της Μαρίας Βαβουρανάκη, της Μαρίας Βάμβουκα, της Βάσως Βρέντζου και της Μαρίας Καμαρίτη έδιναν κι έπαιρναν.

Συμπέρασμα κι απ’ αυτή την εκδρομή είναι ότι ο Σύλλογος μας πρέπει να διοργανώνει συχνότερα εκδρομές τόσο ημερήσιες για μια ανάσα κι  ένα διάλειμμα από την πολύβουη Αθήνα, αλλά και πολυήμερες πιο μακρινές για να δίνουμε την ευκαιρία και στους μόνιμους κατοίκους του χωριού να’ρχονται, που τόσο πολύ το επιθυμούν.

Μετά το τέλος του καλοκαιριού, ο Σύλλογος μας θα οργανώσει κι άλλες ημερήσιες εκδρομές και τον επόμενο χρόνο στόχος πρέπει να είναι μια μεγαλύτερη εκδρομή ίσως και στο εξωτερικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ