ΙΔΑΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ
March 31, 2009
Δελτίο Τύπου – Γεν. Συνέλευση – Εκλογές 17-5-09
June 4, 2009

Γενική Συνέλευση 2009


ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΞΙΚΩΝ – ΛΙΒΑΔΙΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                             

«Ο ΕΤΕΑΡΧΟΣ»

Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10                                         Αθήνα 9/4/09

11525 Ελληνορώσων, Αθήνα

Τηλ.- Fax : 210-6984491                             ΠΡΟΣ:Ολους τους Αξικούς-Λιβαδιανούς

(κιν. 6944387547, 6948809188)                                  της Αθήνας και του Πειραιά

e-mail: syllogosaxikwn@yahoo.gr                    

Internet site: www.axos.gr               

 

Αγαπητοί χωριανοί, χωριανές, γεια σας και Χρόνια Πολλά.

 

            Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, ΥΓΙΕΙΣ και να περάσετε όμορφα τις χαρούμενες μέρες του ΠΑΣΧΑ που  έρχονται.

            Όπως σας έχομε ήδη ενημερώσει, το site του Συλλόγου μας στο Internet (www.axos.gr), έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία και πιστεύουμε ότι τα νέα του χωριού και των χωριανών μας σε όλο τον κόσμο, θα γίνονται γνωστά σε όλους γρήγορα και έγκυρα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα επισκέπτεσθε συχνά την ιστοσελίδα μας και θα μας στέλνετε πάντα τα δικά σας μηνύματα, τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

            Επειδή, όπως διαπιστώνετε, ο χρόνος τρέχει σαν νερό κι επειδή πέρασαν κιόλας τα δύο χρόνια (20-5-2007) από τότε που είχαμε τις τελευταίες Εκλογές του Συλλόγου μας, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που αποφασίσαμε να γίνει την Κυριακή 17 Μάη 2009 και ώρα 11 το πρωϊ στην αίθουσα του Συλλόγου μας Μακεδονομάχου Πραντούνα 2-10, Ελληνορώσων- Κατεχάκη.

            Έχομε να συζητήσουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και σας παρακαλούμε να δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον και να συμμετάσχετε όλοι στη διαδικασία αυτή.

            Μετά τη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθούν ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η Ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 5.00 το απόγεμα για να μπορέσουν να ψηφίσουν όσο το δυνατό περισσότεροι χωριανοί.

            Η ανανέωση του Δ.Σ. του Συλλόγου με νέα πρόσωπα αλλά και με νεολαίους χωριανούς, θεωρούμε πως είναι επιβεβλημένη, τόσο γιατί η ανανέωση είναι πάντα ζωή όσο και γιατί πρέπει να μπαίνουν νέοι στόχοι για νέες επιτυχίες.

Υποψηφιότητες μπορείτε να υποβάλλετε με κάθε πρόσφορο τρόπο-γραφτά, τηλεφωνικά, προφορικά, ηλεκτρονικά- σε όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και απευθείας στο Σύλλογο (τηλ. 2106984491, site: www.axos.gr  , e-mail: syllogosaxikwn@yahoo.gr), μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαϊου 2009.

            Χωριανοί, σας επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι η δική σας στήριξη και συμμετοχή, είναι η μοναδική δύναμη του Συλλόγου για την επιτυχημένη λειτουργία και δράση του. Χωρίς όλους εσάς, Σύλλογος δεν υπάρχει. Ο Σύλλογος είστε όλοι εσείς.

Σας περιμένουμε όλους

Η συμμετοχή σας μας δίνει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια.

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. ΡΙΣΣΑΚΗΣ                       Κ.ΔΑΦΕΡΜΟΣ